Over ons

Bij Smart Eventrent ben je aan het juiste adres voor het huren van materialen om jouw (bedrijfs)feest, event, bruiloft of wat anders te doen slagen! In onze webshop vind je een overzicht van materiaal dat we verhuren en door onze contacten hebben we de mogelijkheid om ook verder te kijken dan ons eigen magazijn.
Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche, waarbij we altijd de juiste materialen weten in te zetten, kunnen we je snel en goed bedienen. Je kunt bij ons terecht voor materialen, maar ook voor de organisatie van je event. Vraag gerust naar de mogelijkheden en we denken met je mee!

Smart Camels event design

Waarmee we onze ervaring in de evenementenbranche hebben ontwikkeld? Achter Smart Eventrent vind je het team van Smart Camels event design. De naam zegt het al: daar ontwerpen we evenementen. Smart Camels is een club van professionals op het gebied van evenementen. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal hebben we dezelfde passie voor het vak. We zijn onderscheidend, creatief, gedreven en we denken overal een oplossing voor te hebben. We gaan dan ook graag met elke aanvraag aan de slag!

Totaalpakket

Hoe we dit aanpakken? We bedenken, organiseren, communiceren, promoten, produceren, regisseren en realiseren evenementen en promotionele acties in de breedste zin van het woord. Maar wel áltijd samen of in samenspraak met onze opdrachtgever. Je kunt ons vragen voor openingen, (jubileum)feesten, bedrijfsevenementen, (zakelijke) presentaties, bijeenkomsten, congressen en meer!

Ook online

Hoe we evenementen blijven organiseren, terwijl er geen evenementen meer zijn? Inmiddels hebben we ons ook gespecialiseerd in online events en hebben we al meer dan 300 toffe online producties gemaakt. Ook hier kleden we de studio aan, passend bij de webinar of het evenement dat wordt uitgezonden. Dit alles doen we vanuit onze eigen studio’s in het Z-gebouw in Leeuwarden.