Inspiratie

De aankleding van jou event zegt alles over de sfeer, inhoud en wat je wil uitstralen. Smart Eventrent is gespecialiseerd in de totaalverzorging. Dat is de reden dat we onze klanten ook graag onze themapakketten en all-in pakketten aanbieden. Hierbij denken wíj aan alles en kun jíj je richten op de dag van jouw event.

Hoe het werkt? Kies het thema dat past bij je event en wij kleden de ruimte die dag of dagen in deze stijl aan. Natuurlijk houden we rekening met de grootte van je evenement, de locatie waar je evenement gehouden wordt en uiteraard ook met je budget. Wil je ook graag de catering geregeld hebben? We bieden je graag een aantal mogelijkheden wat betreft eten en drinken en zijn ook hier behoorlijk flexibel in.

Om je een idee te geven wat er zoal mogelijk is, zie je hier een aantal opties voor de aankleding van je bruiloft, (bedrijfs)feest, (online) bijeenkomst en andere evenementen. Misschien zoek je nog wel nét iets anders, dat kan natuurlijk ook. Bel of mail ons dan gerust, dan denken we met je mee!

welkom@smarteventrent.nl ‎| 085 130 4129

Inspiratie opdoen? Kijk even mee!